Håndlavet sæbe “Heart”. Master klasse med foto

Valentinsdag ... Denne ferie ventede åndeløst af mange elskere over hele verden, er det i denne dag kan være en kærlighedserklæring til dem, der kære til hjertet. Og ikke nødvendigvis vise deres følelser verbalt, du kan præsentere en behagelig overraskelse for din elsker (e), og alt bliver straks klart. Men overraskelsen skal være original og tema, som du ser, give din elskede mand i Valentinsdag næste sokker, eller værre, truselya, en eller anden måde ikke romantisk. En anden ting, hvis du laver en gave med dine egne hænder og endda nyttigt at være. En sådan souvenir kan være håndlavet sæbe. Nå, for ikke at glemme kærlighedsferien bør sæbe være i form af et hjerte.

Og så, håndlavet sæbe - master klasse

For at gøre sådan håndlavet sæbe skal vi:

  • Sæbe base naturlig oliven - 100 gr.
  • Base macadamia og druemusolie
  • Æterisk olie af rosen og fersken
  • Rød kosmetisk farvestof
  • Golden Gliter
  • Titandioxid
  • alkohol
  • Silikone form "Heart"

Produktion:

Soapbasen skæres i stykker, hvilket vil lette og fremskynde smelteprocessen i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.

Håndlavet Soap Heart

30 gram sæbebase smeltes straks (10-15 sekunder i en mikrobølgeovn eller 7-10 minutter i et vandbad) og tilføres i det basisolien, macadamia (2 dråber) og 2 dråber rosenolie, 2 dråber rødt pigment og gylden glitter på knivens spids. Alle blandede.

Håndlavet Soap Heart

I silikoneformen hælder vi fundamentet i små hjerter rundt om kanterne og det centrale hjerte. Vi fjerner boblerne med alkohol og lader bunden stivne. Når bundlaget størkner, vil det være muligt at fjerne den orange stang af pletter - der har strømmet ud af grænserne.

Håndlavet Soap Heart

Efter yderligere 30 gram smelter sæbe base, tilsætning vindruekerneolie (2 dråber), fersken olie (2 dråber), titandioxid ved vingespidsen. Stir.

Håndlavet Soap Heart

Det foregående lag er sprinklet med alkohol for bedre syning og fylder det med et tyndt trickle af et nyt lag. Vi fjerner boblerne med alkohol. Forlad laget til at størkne.

Håndlavet Soap Heart

Nu smeltede vi den resterende base, tilsæt druesaftolie, stegolie 2-3 dråber, rødt pigment (3 dråber) og guldglider. Stir.

Håndlavet Soap Heart

Det tidligere allerede frosne lag behandles med alkohol og hældes et nyt rødt lag af basen. Vi fjerner boblerne og lader sæbe hærde helt.

Håndlavet Soap Heart

Efter fuldstændig størkning af substratet, fjern sæbe fra formen og skær de ujævne kanter med kniven. Hjemsæbning er forbi.

Håndlavet sæbe "Heart" klar til brug, er det fortsat at smukt pakke det og du kan sikkert give det til dine kære.

Håndlavet Soap Heart

*

Håndlavet Soap Heart

*

Håndlavet Soap Heart

*

Håndlavet Soap Heart

Nyd sæbefremstilling!

Forfatter: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: