Miljøvenlig snefnug fra vinstokken. Master klasse med trin-for-trin foto

Der er ikke noget bedre end en gave lavet af sig selv. Den er gennemsyret af den menneskelige sjæls kærlighed, med håndens varme. Og der er ikke noget bedre, når en gave ikke ødelægger naturen, men tværtimod bevarer den. Hvert efterår skærer millioner af sommerboere druer og brænder unødvendige vinstokke.

Vent! Af disse, nu ikke længere nødvendige "sticks" kan du lave fantastiske håndværk lavet af naturmateriale! Jeg vil gerne understrege en snefnug, hvilke børn kan let hjælpe dig med at gøre. Grundlaget for snefnuget er vinranken, men du kan bruge mere eller mindre tykke grene.

snefnug fra en vinrank

Til fremstilling snefnug fra en vinrank, vi skærer ud "strålerne" af vores fremtidige snefnug. Dimensioner, mængde - alt afhænger kun af fantasien.

snefnug fra en vinrank

Og nu fortsætter vi til det mest interessante! Vi begynder at dekorere snefnuget. Her kan vi hjælpe enebærgrene. Vi har brug for dem bare en lille smule for at give vinterens charme. I enhver park kan du nemt finde egnede nåle. Alle lim med limpistol eller limmoment.

snefnug fra en vinrank

Og så er alt begrænset kun af din fantasi. Brug eventuelle skrot og snavs fra tidligere håndarbejde, perler, indpakningspapir, garn, knapper, perler, pailletter. Generelt, alt hvad du finder ved hånden. Vær ikke bange for at eksperimentere!

snefnug fra en vinrank

snefnug fra en vinrank

Og her miljøvenlige snefnug fra en vinrank, som aldrig smelter klar! En sådan gave vil ikke kun perfekt dekorere noget indvendigt, men vil også minde om sommeren på en kold vinteraften!

snefnug fra en vinrank

snefnug fra en vinrank

Forfatter: Ageeva Lyudmila Georgievna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: